Ansiktsmålning & Glittertatueringar

Vårt nyaste tillskott i raden av aktiviteter- Glittertatueringar. På väldigt kort tid har de blivit riktigt populära och är extra kul eftersom de håller i flera dagar- ibland en hel vecka. En kul grej för barnen att visa upp på dagis eller skola efter helgens kalas, och kanske mamma visar sin fina tatuering på jobbet- inte sällan som föräldrarna också vill ha en :)

Se priser här

Framförallt under halloween får vi ofta förfrågningar om mer avancerat smink för vuxna, då speciellt zombies och sårskador. Vi kan ordna detta både som företagsevent med mindre sårskador och avancerade enstaka sminkningar inför temafester.

Kontakta oss för pris

Vid olika event t.ex öppet hus eller temadagar kan det vara kul att bjuda på ansiktsmålning. Många kommer ihåg våra målningar som några av de bästa de sett och det är vi väldigt stolta över. Hyr in oss till köpcentrum eller till det privata barnkalaset, vi har motiv som passar alla tillfällen. Sommarfestival, halloweenfest eller julavslutning spelar ingen roll!.

Se priser här

Ansiktsmålning är alltid en uppskattad aktivitet. Barnkalas eller olika aktiviteter i t.ex köpcentrum- ansiktsmålning är alltid populärt. Med våra högpigmenterade färger blir resultatet extra bra och håller bättre.